Sposób przygotowania

Żelatynę wymieszać z małą ilością zimnej wody, owoce ułożyć w pucharkach, jogurt ubić z cukrem, dolać żelatynę rozpuszczoną ubić wszystko razem, schłodzić. Wylać krem na owoce, przyozdobić poziomkami i bitą śmietaną, utrzeć na górze wiórki z czekolady.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    sezon poziomkowy chyba trwa najlepsze te prosto z lasu
  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam takie dania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    aż ślinka cieknie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    musi być pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    musi być pyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !