Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa w zielonej papryce

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

zielona papryka 1 szt
startego sera 2 łyżki
natka pietruszki 1 łyżka
sól 1 szczypta
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat 1 szczypta
przyprawa do twarożku 1 szczypta
oliwki zielone 8 szt
twaróg 1 (chudy)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa w zielonej papryce

Paprykę myjemy, osuszamy i ucinamy na końcu. Wydrążamy środek dokładnie oczyszczając. Za pomocą Triblade - (pojemnik z szatkownicą z ostrzami ) miksujemy twarożek z serem i pietruszką. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i przyprawą do twarożku. Napełniamy paprykę , dodając do jakiś czas oliwki. Przed podaniem kroimy na plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta40 20.04.2012 19:54
dziękuję
ana00 20.04.2012 14:09
cudnie wygląda
agnieszka189 02.12.2011 09:50
Bardzo ładne!Ależ mi się podobają;)
kriso 08.10.2011 21:02
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak