Przepis i sposób przygotowania na: Ketchup
Dodać przez sito do ketchupu. Wkładać gorące do słoików. Zakręcić i odwrócić do góry dnem.
pomidory | 2 kg |
cebula | 4 |
jabłka | 0,5 kg |
olej roślinny | 2 łyżki |
papryka czerwona | 1 |
pieprz | 2 łyżeczki |
sól | 2 płaskie łyżki |
Kolendra cała Prymat | 1 łyżeczka |
czosnek | 3 ząbki |
ziele angielskie | 3 ziarenka |
cukier | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 listki |
ocet winny czerwony | 1 szklanka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: