Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej fasoli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona 1 puszka
pierś z kurczaka 3 sztuki
ogórek konserwowy 4 sztuki
papryka czerwona 2 sztuki
pomidor 1 sztuka
ser żółty 10 dag
majonez 3 łyzki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej fasoli

Pierś z kurczaka ugotować i pokroić w kosteczkę. Ser żółty ścieramy na grubych oczkach. Ogórki, pomidora i paprykę kroimy w grubszą kostkę. Odcedzamy fasolę. Wszystkie składniki mieszamy razem dodajemy majonez przyprawiamy do smaku sola i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak