Sposób przygotowania

Do miski wlać mleko, dodać, mąkę, cukier, sól i jajka. Wymieszać dokładnie. Gdy uzyskamy leistą konsystencję ciasta odkładamy na chwilę. Jabłka obieramy ze skórki. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Następnie wsypujemy to do ciasta i mieszamy. Na patelni rozgrzewamy olej. Wylewamy trochę ciasta z jabłkami. Smażymy z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • -6
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    To obieramy czy zetrzeć? Używaj jednej formy, bo trudno się rozeznać.
  • 10
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    co ci się dzieje? No pisze wyraźni, obrać ze skórki a potem zetrzeć, chyba że ty trzesz jabłka ze skórką no to gratuluję jeśli tak, jak nie masz się czego czepiać to już czepiasz się wszystkiego, żal mi się już ciebie robi
  • 10
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    i jeszcze do formy się czepiasz, piszę jak mi się podoba! a nie taka forma to chyba tobie przeszkadza tylko!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    monika156

    chyba podpadłaś Henryce Gosiu:)
  • -6
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Moniko, gosia47-47 tak właśnie reaguje na komentarze krytyczne.Są tacy luszie, niestety, jedyna reakcja to agresja.
  • -7
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    gosia47-47 pisać co i jak Ci się podoba to możesz na swoim blogu, nie na publicznej stronie.Tu masz obowiązek dostosować się do krytriów właścicieli i ogółu.Więc przestań tupać nóżką na każdą krytykę,a popraw błędy i wtedy i Ty będziesz miała spokój i z Tobą będzie spokój.
  • 7
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    a ty przestań komentować w tak negatywny i arogancki sposób wszystkie przepisy innych, czepiasz się wszystkiego, że jeden ptyś, że nie mam ziół, że za mało piekę, robię zdjęcia ile chcę, doprawiam jak chcę i piekę jak chcę, a ty się nie musisz tego czepiać, i odczep sie kobieto ode mnie!
  • 10
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    @monika SnK: jej o chyba 90 procent użytkowników na tym portalu podpadło, czepia się wszystkiego a sama lepsza nie jest, gdyby była moderatorką to by pousuwała tyle przepisów że zostawiła by tylko swoje i kilku swoich koleżanek, i zostało by na stronie koło 2000 przepisów, sama święta nie jest a czepia się ludzi jak rzep wiadomo czego, (i dzisiaj wieczorem albo jutro dostanę za to krytykę pod tym przepisem od niej, ale ja to leję) :D
  • -9
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    hi hi hi
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    popieram Gosie ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    no i ja też bo Heńka każdego krytykuje
  • 4
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Dla mnie logiczne jest że najpierw obrać ze skórki a potem się trze na tarce.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !