Sposób przygotowania

Gruszkę obieramy, przekrajamy na pół i wycinamy gniazdo nasienne. Następnie należy zagotować wodę, miód, syrop i cukier. Dodajemy do wywaru połówki gruszek i gotujemy na małym ogniu 5 minut. Następnie wyciągamy owoce, a wywar gotujemy aż do zredukowania objętości do 1/3 . Gruszki nacinamy w wachlarz i układamy na talerzu. Dokładamy gałkę lodów, polewamy sosem i posypujemy migdałami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    isetta

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    słodkości
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !