Sposób przygotowania

Ugotować wywar z kości i boczku.Kapustę dołożyć drobno pokrojoną.Przyprawić i gotować ok 15 minut.Dołożyć z tartą marchewkę i ziemniaki w kostkę.Gotując do miękkości.Na koniec dokładamy 2 łyżki przecieru,mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam kapuśniak!
  • 1
    original
    Opublikowano

    byMJ

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny taki kapuśniak
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    uwielbiam taki kwaskowaty kapuśniak :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    czasami i ja gotuję kapuśniak.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychotka;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    bardzo lubie te zupę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    bardzo lubie te zupę
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pyszna, jedna z moich ulubionych.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !