Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa sałatka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kalafior 2 róże
curry 1/2 łyżeczka
fasolka szparagowa 250 gram
jajko 3 sztuki
pomidory 2 sztuki
rzodkiewka 3 sztuki
szczypiorek 1/2 pęczka
koper odrobine
cebula 1 sztuka
majonez 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa sałatka

Kalafior ugotować na pół miękko w wodzie z dodatkiem soli i curry, osączyć. Fasolkę pokroić na kawałki, ugotować kalafiora. Jajka ugotować na twardo.
Do salaterki włożyć kawałki kalafiora, fasolkę, ósemki pomidora, pokrojone jajka i rzodkiewki. Dodać drobno posiekaną cebulkę, szczypiorek i koperek. Polać majonezem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak