Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica po babcinemu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja
boczek
kiełbasa
skawarki
cebula biała
sól do smaku
pieprz
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica po babcinemu

Cebue zeszklić, ddać bozcek i kiełbasę na końcu wbić jajka i dodać skwarki. Można dodac łyżke majonezu po usmażeniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 01.02.2013 22:15
śniadanko super ekstra
Renataj 20.11.2011 00:50
Jajecznica z majonezem - nie jadłam ale chyba spróbuję.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak