Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Dwie golonki nacinamy z jednej strony i dokładnie doprawiamy przyprawą Smak Lata, następnie obsmażamy na oleju z każdej strony, golonki były duże więc musiałam to robić w garnku. Podlewamy wrzącą wodą i dusimy golonki, 4 razy po 20 minut, obracając golonkę i uzupełniając wodą.


Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z golonki dla mnie naj... jest skórka....
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    A jakoś golonki raczej unikam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Ja też, ale konsumował mój małżonek, który od miesiąca mnie prosił o tak przygotowana golonkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszne goloneczki. Uwielbiam je :o) Muszę ponownie niedługo je zrobić. Ostatnio jak robiłem w szybkowarze ugotowałem je w 15 czy 20 minut. Polecam ten sprzęt :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    Uwielbiam również

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !