Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczone jabłka Babunbi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4 sztuki
margaryna
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: pieczone jabłka Babunbi

W jabłkach wydrążamy otwory, jednoczesnie pozbywając się ogryzków. W otwory nakladamy margaryne i posypujemy cukrem. Ukladamy na laszcze i wkładamy do piekarnika lub jesli ktoś ma możlwość do pieca kaflowego. Do dzis pamiętam smak tych jabłek z pieca w moim rodzinnym domu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 17.05.2011 23:03
pycha
dorota20w1 11.09.2010 23:32
bardzo lubię !
Natalia/tubisiek 06.09.2010 08:14
uwielbiam takie jabłuszka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak