Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Tofu pokroić na kostki ok 1cm. Polać sosem sojowym i odstawić na jakies 30 min.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    przepysznie wygląda!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rafał17

    fajne kolorowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rafał17

    fajne kolorowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Przyznam, że jeszcze takiej nie próbowałam
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    muszę taką zrobić :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda cudownie - przyznaję, że zachęca do spróbowania tofu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super sliczna przekaska
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jak dla mnie bomba :P)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wow, coś dla mnie choć tofu kupne lepiej się nadaje do takiego smażenia, niż domowe, mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wygląda apetycznie - przyznam, że jakoś nie mogę się przekonać do tofu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawie to wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !