Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Oliwę mieszamy z octem winnym i musztardą dijon. Dodajemy miód, skórkę z cytryny (świeżą lub suszoną) i pieprz, dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Wspaniale wygląda!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Bardzo apetyczna:-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Szkoda, że to nie mój przedział cenowy. Bardzo fajna potrawa. Z chęcią bym jej spróbowała.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Beatris, ja też na co dzień nie jem wołowiny, bo bym chyba zbankrutowała :-P, ale od czasu do czasu trzeba sobie pozwolić :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wołowinę rzadko jadam przyznaję, a polędwice jedynie na stek i do tatara. Może czas najwyższy co ambitniejszego z niej wykonać jak powyżej :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !