Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i ryżem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
cebula 2 sztuki
kukurydza w puszce 1 puszka
majonez 3-4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
ryż 1 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i ryżem

Cebule kroimy w kostkę. Tuńczyka rozgniatamy widelcem, po czym wszystkie składniki razem mieszamy dodajemy 3-4 łyżki majonezu. Przyprawiamy solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak