Składniki:
kapusta pekińska | 15 dag |
ogórek | 1/2 średniego |
cukinia | 10 dag |
por (biała część) | 1/3 |
koperek | 1/3 pęczka |
majonez | 1 czubata łyżka |
woda | 5-6 łyżek |
sól | |
pieprz | |
cytryna | 1/2 szt |
cukier |
kapusta pekińska | 15 dag |
ogórek | 1/2 średniego |
cukinia | 10 dag |
por (biała część) | 1/3 |
koperek | 1/3 pęczka |
majonez | 1 czubata łyżka |
woda | 5-6 łyżek |
sól | |
pieprz | |
cytryna | 1/2 szt |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: