Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera naciowego

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1
seler naciowy 1
sok z cytryny
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera naciowego

Obrać łodygi selera naciowego i obrać seler korzeniowy. Następnie poszatkować je. Włożyć do miski, dodać posiekaną natkę selera i nasiona granatu. Polać oliwą wymieszaną z sokiem cytrynowym. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak