Sposób przygotowania

krówki roztapiamy w garnku. Dodajemy margarynę i łączymy w płynną masę. Wsypujemy ryż preparowany i mieszamy, mieszamy, mieszamy. Wyjmujemy z garnka porcje ryżu oblepionego słodka masą i formujemy szyszki po czym ukladamy je na talerzu. Smacznego

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    to już było u Beaty
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam, smak dzieciństwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dawno nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    takie robiłam w dzieciństwie
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    oj dawno temu robilam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    no, no
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    martin

    Ulubiona słodkość z dzieciństwa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !