Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej kapusty i kopru

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 40 dag
koperek 1/2 pęczka
olej 3 łyżki
ocet winny 2 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
sól
pieprz
papryka mielona

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej kapusty i kopru

Kapustę poszatkować. Włożyć do miski, oprószyć solą. Musztardę wymieszać z olejem, octem winnym, przyprawić do smaku solą, pieprzem i papryką. Koperek umyć i posiekać. Kapustę polać sosem, posypać koperkiem i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak