Sposób przygotowania

Umyte i osuszone podudzia włożyć do foliowego woreczka.
Wsypać przyprawe do gyrosa, sól i wlać olej.
Zawiązać woreczek i chwilę masować mięso aby przyprawa dokładnie pokryła każdy kawałek kurczaka.
Tak zamarynowane podudzia włożyć do lodówki na około 2 godziny.
Następnie wyłożyć je na blachę do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 50 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    uwielbiam gyrosa
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super propozycja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    olej bazyliowy ? nigdy nie używałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !