Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalafiorem i rzodkiewką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1
sałata 1 główka
ogórki świeże 3
rzodkiewki 1 pęczek
żółty ser 15 dag
sól
sos winegret

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalafiorem i rzodkiewką

Kalafior podzielić na różyczki, posolić i odstawić. Rzodkiewki i ogórki pokroić w krążki, a ser w kostkę. Na talerzu ułożyć liście salaty, kalafior, ogórki i rzodkiewki. Na środku położyć ser pokrojony w plasterki. Polać sosem winegret.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak