Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy olej lub łyzkę masła .Smażymy pokrojoną w piórka cebulę .Nastepnie dodajemy pokrojone pieczarki .Pokrojonego kabaczka i cukinie w plasterki pokrojoną .Kapustę siekamy i obgotowujemy .Dodajemy odcedzoną na patelnie .Marchew scieramy na duzych oczkach tarki dodajemy do bigosu. .dodajemy pokrojoną paprykę . Dodajemy pokrojone pomidory .Podlewamy bulionem warzywnym dusimy pod przykryciem . doprawiamy sosem sojowym i sosem chilli .dodajemy posiekany szczypior.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    wow polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    bystra45

    jutro się zabieram za taki bigosik, słyszałam że nawet na zimno jest bardzo dobry, i idealny do podjadania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !