Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy, a następnie ścieramy na tarce o grubych oczkach. Pieczarki podsmażamy na patelni z dodatkiem masła, następnie przekładamy do garnka, zalewamy litrem wody i gotujemy. Dodajemy do smaku pieprz, sól oraz jarzynkę. Pod koniec gotowania zabielamy zupę śmietaną. Makaron gotujemy w osobnym naczyniu do miękkości. Zupe podajemy razem z makaronem, posypujac ja posiekaną natką pietruszki

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    fajna zupa na szybko :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Jedna z moich ulubionych:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam pieczarkową

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !