Sposób przygotowania

Do formy z wypiekacza wlać ciepłe mleko, wodę i oliwę. Następnie wsypać sól, mąkę, cukier i pokruszone drożdże, włączyć wypiekacz na program szybki. Po 5 minutach dodać ziarna słonecznika, pozostawiając 1 łyżkę. Gdy maszyna skończy wyrabianie wyciągnąć mieszadełka, wyrównać ciasto, posmarować wodą lub jajkiem, posypać pozostałym słonecznikiem. Upiec.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Taki chleb jest najlepszy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Jakie bielutki w środku:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    piękny chlebek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Lubie taki chleb :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też lubię taki chlebek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pewnie bardzo smaczny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    apetycznie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kaska14665@wp.pl

    domowy chlebek mmmmm :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Nie ma to jak domowy chlebek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacyjny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Domowy chlebek jest najlepszy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !