Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Mięso pokroić w plastry, rozbić. Oprószyć kucharkiem i świeżo zmielonym pieprzem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczny ten udziec...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    oj tak, miałbym na niego chrapke
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    śląskie jedzenie ... i do tego kluseczki...
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    do tego kluski, sosik i kapusta.... mniaaaaaam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    przepyszne z kluskami
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione, super roladki
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowita roladka na niedzielne obiadki :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    moje ulubione-super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacja
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne :-)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    uwielbiamy wołowe rolady :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    mm pyszne mięsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    apetyczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    z wołowiny najlepsze
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Nasze popularne, rodzime danie. Dla oszczędzających wołowinę można zastąpić karkówką, ale to już nie będzie to samo. Ten dobrze opisany przepis można potraktować też jako bazę do różnych wariacji na temat roladek np. z ogórkim i czosnkiem itd.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszne! szkoda tylko,że wołowina taka droga.....
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !