Sposób przygotowania

Mięso pokroić na porcje, rozbić tłuczkiem, natrzeć czosnkiem, oprószyć solą i pieprzem. Odłożyć do lodówki na pół godziny. Następnie panierować mięso w mące, rozbełtanych jajkach i otrębach wymieszanych z bułką tartą. Smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    dość oryginalne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    dla mnie nowość :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    wyglada smacznie
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !