Sposób przygotowania

SKRZYDEŁKA OBTACZAMY W PRZYPRAWIE DO KURCZAKA TAK ŻEBY BYŁY DOBRZE PRZYPRAWIONE NASTĘPNIE OBTACZAMY W MĄCE. TAK PRZYPRAWIONE SKRZYDEŁKA SMAŻYMY NA GŁĘBOKIM OLEJU PODGRZANYM W GARNKU TAK ŻEBY CAŁE NASZE SKRZYDEŁKA BYŁY ZAKRYTE OLEJEM, SMAŻYMY NA ZŁOTY KOLOR. CIEPLUTKIE SĄ ŚWIETNYM DODATKIEM DO PIWKA, ALE I NIE TYLKO.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne takie rumiane i chrupiące
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    mam piwko, tylko skrzydełek brakuje;p
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    chrup chrup :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    szybko ,smacznie -super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mój ukochany je uwielbia:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    smaczne skrzydełka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię to
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetna przekąska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    dla mnie bomba
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    skrzydełka są super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !