Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa krem z orzechów

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina 25 dag
włoszczyzna 1 opakowanie
orzechy 40 dag
śmietana 1 szklanka
żółtko jajek 3 sztuki
sok z cytryny 1 sztuka
sól 1 do smaku
pieprz 1 do smaku
cukier1 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa krem z orzechów

Z włoszczyzny i mięso gotujemy rosół przecedzamy Orzechy mielimy mieszamy ze śmietaną i żółtkami dodajemy do rosołu i wszystko mocno podgrzany doprawiamy do smaku solą i pieprzem szczyptą cukier i sokiem z cytryny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak