Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z wędzonym pstrągiem

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg wędzony 30 dag
seler naciowy 4 łodyżki
cebula 3 młode
pestki dyni 1 łyżka
koperek 1 pęczek
jogurt naturalny 125 ml
musztarda 1 łyżka
pieprz 1 do smaku
sól 1 do smaku
ryż 1 1/2 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z wędzonym pstrągiem

Z pstrąga zdjąć skórę usunąć kręgosłup i ości łodyżki seler umyć osączyć ściągnąć włókna rybę i seler pokroić na małe kawałki cebulki i koperek drobno posiekać pestki dyni lekko uprażyć na suchej patelni ryż wymieszać z rybą selerem cebulą koperkiem i pestkami oraz sosem przygotowanym z jogurtu musztardy i przypraw wstawić na 3 godziny do lodówki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 10.12.2011 22:06
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak