Składniki:
pstrąg wędzony | 30 dag |
seler naciowy | 4 łodyżki |
cebula | 3 młode |
pestki dyni | 1 łyżka |
koperek | 1 pęczek |
jogurt naturalny | 125 ml |
musztarda | 1 łyżka |
pieprz | 1 do smaku |
sól | 1 do smaku |
ryż | 1 1/2 (ugotowany) |
pstrąg wędzony | 30 dag |
seler naciowy | 4 łodyżki |
cebula | 3 młode |
pestki dyni | 1 łyżka |
koperek | 1 pęczek |
jogurt naturalny | 125 ml |
musztarda | 1 łyżka |
pieprz | 1 do smaku |
sól | 1 do smaku |
ryż | 1 1/2 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: