Przepis i sposób przygotowania na: KAPUŚNIAK
Cebulę obrać, wbić w nią goździki, dołożyć do zupy. Gotować na wolnym ogniu.
Mięso posiekać drobno i włożyć do garnka.
Przyprawić wszystkimi przyprawami.
SMACZNEGO!!!
mięso wędzone | 800 gram |
cebula | 3 sztuki |
zielona pietruszka | 1 pęczek |
marchew | 3 sztuki |
fasola | 1 szklanka |
ziemniaki | 250 gram |
majeranek | 1 łyżka |
tymianek | 1 łyżka |
bazylia | 1 łyżka |
czosnek | 4 ząbki |
pieprz | - do smaku |
Goździki całe Prymat | 4 sztuki |
sól | - do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: