Sposób przygotowania

Filety z kurczaka umyć, osuszyć w ręczniku papierowym, oprószyć solą i pieprzem. Włożyć do rękawa, obłożyć posiekanym masłem, spiąć rękaw, ułożyć na brytfannie, włożyć do piekarnika. Piec około 1 godziny w temp 180 stopni. Następnie ostudzić, pokroić w plastry. Bulion warzywny podgrzać i rozpuścić w nim żelatynę, przyprawić do smaku, ostudzić. Nektarynki umyć, usunąć pestki, pokroić na cząstki. Ananasy osączyć z syropu. Na półmisku ułożyć plastry mięsa na przemian z ananasami i nektarynkami, zalać tężejącą galaretką. Odłożyć do lodówki do zastygnięcia.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis warty wypróbowania:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !