Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną drobno poszatkować, sparzyć wrzącą wodą, odcisnąć. Por oczyścić i pokroić w pół krążki, posypać solą i po chwili odcisnąć z soku. Marchew umyć, obrać. Jabłko obrać , usunąć gniazda nasienne, Wszystkie składniki łącznie z ogórkami zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Jogurt naturalny wymieszać z oliwą i musztardą, przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, połączyć z sosem, wymieszać. Podawać z ziemniakami i mięsem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra,zdrowa,kolorowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowicie wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !