Sposób przygotowania

Przygotować ciasto, rozwałkować i wykroić krążki.Mięso zmielić. Cebulkę pokroić w kostkę, zrumienić na oleju i wymieszać z mięsem. Doprawić solą i pieprzem. Układać farsz na środku i lepić pierożki. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Podawać z przysmażona cebulką lub opiekać na oleju z obydwu stron. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wanda6

    bardzo smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Moje ulubione:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    pierożki - super danie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowite, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam takie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutko wygl?daj?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wyglądają bardzo apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !