Sposób przygotowania

Mięso nacieramy solą, pieprzem, czosnkiem. Odstawiamy mięso na noc do lodówki. Następnie pieczmy w temp. 200 stopni około 1,5 godziny z termoobiegiem. Po 1 godzinie pieczenia polewamy mięso szklanką wody.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    lubię swojskie smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    ostatnio mam fazę na wszystko co czosnkowe i z chęcią bym spróbowała tę łopatkę :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubię takie mięsko:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też takie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !