Składniki:
mięso wieprzowe z szynki | 1 kg |
cebula | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
angielskie ziele | 8 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
śmietanka | 2 łyżki |
oliwa | 5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion | 1 kostka |
owoce | 30 dag |
mięso wieprzowe z szynki | 1 kg |
cebula | 1 szt |
mąka | 2 łyżki |
angielskie ziele | 8 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
śmietanka | 2 łyżki |
oliwa | 5 łyżek |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
bulion | 1 kostka |
owoce | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: