Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z łososia i krabów do ptysiów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony łosoś 50g
kraby z puszki 100g
sok cytrynowy 1łyżka
koper świeży 1łyżka
szczypiorek 1łyzka
jogurt 100g
bita śmietana 100g
sól do smaku
pieprz do smaku
twaróg 150g (pełnotłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z łososia i krabów do ptysiów

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać doprawić solą i pieprzem .Najlepszym łososiem będzie łosoś pokrojony w paski wtedy łatwo go rozdrobnić. Napełnić ptysie od razu po zrobieniu nadzienia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak