Sposób przygotowania

Cebulkę drobno siekamy. Ser żółty ścieramy na tarce jarzynowej. Mięso mielone przekładamy do miski, dodajemy cebulkę, czosnek przepuszczony przez praskę przyprawy do smaku. Z podanych składników wyrabiamy masę. I formujemy z niej kotleciki, które panierujemy w bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim kotlety z oby stron na złoty kolor.POLECAM

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a dlaczego nie ma zdjęcia gotowej potrawy?
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Naruszenie regulaminu - zdjęcia produktów.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    do wypróbowania bo zapowiada się smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotki
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    ale pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !