Sposób przygotowania

ozora wypłukać następnie, gotowac na małym ogniu do miękkości nast obrać pokroić w kostkę przełożyć do rondla, zalać wodą,paprykę oraz cebulę i ogórka pokroić w kostkę również przełożyć do mięsa delikatnie gotowac na małym ogniu,z maki zorbić zasmażkę i zagęscić sos

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    znowu brak opisu dokładnego postępowania z ozorem - uwierz mi, że mało kto wie jak go oczyścić
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Jak na zawodowego kucharza bardzo niestarannie podane przepisy.Rzeczywiście, jak piszesz w opisie jeszcze duuuuużo sie musisz nauczyć.Nie skojarzyłam po przeczytaniu Twojego komentarza do moich udek, za co ta prymitywna \"odgryzka\".Już wiem.Własnie za te i nastepne ozorki.Tylko,że ja wyraźnie i jasno napisałam co mi sie nie podoba, a Ty nawet nie umiałeś sformułować swoich zastrzeżeń.\"Niekoniecznie dobre\" Co to znaczy i w jakim języku napisane, bo nie rozumiem.Gdybyś napisał,że to nie poasuje do tego, a ta przyprawa to nie z tej beczki, przyjęłabym, ale taki komentarz aż bije odwetowcem.A odwetowce mają to do siebie,że wracają do mszczących się.Mam nadzieję,że nie masz zamiaru w dalszym ciągu \"dyskutować\" ze mną, bo ja z tobą skończyłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !