Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Królika podzielić na kawałki, zrumienić nie oleju. Przenieść do garnka emaliowanego, dodać wino, sól i pieprz. Przykryć (nie do końca). Pieczarki bez ogonków pokrajać cienko, wypłukać w wodzie z octem, wrzucić na masło, posolić i popieprzyć. Lekko przyrumienić. Ryż ugotować. Królika wyjąć na półmisek. Do pozostałego sosu dodać śmietanę. Pogotować na małym ogniu, na koniec dorzucić pieczarki Sosem tym polać królika. Ryż podawać na sypko.

SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !