Sposób przygotowania

Filety śledziowe pokroić w dość dużą kostkę, włożyć do miski. Następnie wsypać odsączone z zalewy groszek i kukurydzę. Cebulę obrać, pokroić w piórka. Pieczarki wyjąć z zalewy, pokroić na kawałki i wraz z cebulą dodać do miski z pokrojonymi śledziami. Wszystko zalać gęstą śmietaną, przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wymieszać. Odłożyć do lodówki na 1 godzinę. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !