Sposób przygotowania

buraki gotujemy, ścieramy na grubej tarce
jabłka i cebulę ścieramy na grubej tarce
z wody, octy, cukru i przypraw gotujemy zalewę, dodalemy buraki, jabłko i cebulę, gotujemy jeszcze 10 min
wkładamy do słoików, odwracamy do góry dnem, nie pasteryzujemy

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    takich jeszcze nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    Z JABŁKIEM? FAJNIE
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    zdrowo i smacznie
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    Uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !