Sposób przygotowania

Tuńczyka wraz z olejem, śledziki anchois, oliwki i kapary zmiksować. Cebulki drobno posiekać i dodać do pasty. Smarować kromki chleba najpierw cienko masłem a potem pastą.
Uwaga. Jeśli kapary były w słonej zalewie, należy je wymoczyć w ciepłej wodzie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Pasta brzmi pysznie ale zrezygnuje chyba z anchois
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    raczej mi nie pasuje
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    hmmmm.....ciekawe jaki smak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ale mix
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    hm...ja nie lubie kaparów:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadam kaparów:(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !