Sposób przygotowania

Ogórki kiszone pokroić w cienkie plasterki. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w grubą kostkę. Cebulę dymkę drobno posiekać razem ze szczypiorem. Kukurydzę osączyć z zalewy. Ser zółty zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, dodać majonez, przyprawić do smaku solą, pieprzem i szczyptą cukru, wymieszać. Włożyć do lodówki na pół godziny. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !