Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLKA SZPARAGOWA z BUŁKĄ TARTĄ

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1/2 kg
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
masło 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLKA SZPARAGOWA z BUŁKĄ TARTĄ

Fasolkę umyć i poodcinać końcówki z ogonkami. Gotować przez 15 min w osolonej wodzie, odcedzić. Masło rozpuścić na patelni i wsypać bułkę tartą. Podsmażyć aż bułka się zarumieni. Dodać bułkę do fasolki. Wszystko wymieszać. Można jeść samą lub jako dodatek do dania głównego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 02.10.2013 08:10
często taką robię z bułką tartą i masełkiem
misia53 16.07.2013 21:07
właśnie pierwszą swoją z ogródka wczoraj gotowałam , pychota!
RenataZ-et 22.10.2012 19:26
bardzo taką lubię:)
ElizaT 09.10.2012 10:47
super
monika141 29.02.2012 08:59
pychota uwielbiam
Andzia1977
Andzia1977 07.01.2012 22:36
uwielbiam fasolkę
Mariusz10 24.12.2011 10:39
pycha!
junox 20.12.2011 22:03
bardzo lubię
smakoszek 05.11.2011 20:24
pyszna
dianix 02.11.2011 09:55
dokladnie sposob podania standardowy a taki ja uwielbiam
dianix 02.11.2011 09:55
dokladnie sposob podania standardowy a taki ja uwielbiam
Angelika10 13.10.2011 22:44
Pyszna fasolka.
PaniMISIOWA 01.10.2011 08:17
moja ulubiona!
1j1o1l1a1 30.09.2011 17:35
typowy sposób podania fasolki i...najlepszy :)
owocówka 30.09.2011 16:30
ekstra
pioge7 30.09.2011 16:20
mniami :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak