Sposób przygotowania

szynke przyprawić oprószyć mąką smażymy z obu stron, następnie przekładamy do rondla zalewamy wodą, cebulkę posiekać tak samo paprykę oraz ogórka, przesmażyć następnie dodać na szynki gotować ok, 30 minut na wolnym ogniu, gdy mieso bd miekkie zrobić zasmażkę z mąki i smalcu,nast zagęścić sos zasmażką

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Mateusz, fajnie, że gotujesz :-) Moja rada - pooglądaj sobie w wolnej chwili różne przepisy, na dania obiadowe, różnych osób - zobacz jak można delikatnie przybrać danie do zdjęcia tak żeby wyglądało bardziej apetycznie - kawałek warzywa czy listek zieleniny czasami bardzo ożywia talerz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !