Sposób przygotowania

Jagody umyć, osuszyć na papierowym ręczniku. Ciasto rozmrozić, pokroić na kwadraty, brzegi posmarować roztrzepanym jajkiem. Na każdy kwadrat z ciasta położyć kilka jagód, posypać cukrem i złożyć na pół. Bardzo dokładnie zlepiać brzegi. Rożki ułożyć na przygotowanej blaszce, posmarować roztrzepanym jajkiem, posypać cukrem kryształem. Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 200 stopni około 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawe...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznee
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    czekam na sezon jagodowy i robie takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być pyszne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !