Sposób przygotowania

Dzień przed grillowaniem myjemy mięso, porcjujemy. Przyprawy mieszamy razem, obficie posypujemy wszystkie kawałki i wcieramy. Odstawiamy do lodówki na noc, ew. kilka godzin. Nagrzewamy piekarnik do 190 stopni, mięso wkładamy do rękawa do pieczenia i pieczemy ok. 50 minut. Taki półprodukt grillujemy z obydwu stron, aż się ładnie podpiecze i nabierze aromatu . Możemy podać z pieczywem, bądź z ziemniakami jako obiad. Mięso można upiec dzień wcześniej a grillować następnego dnia. Zaoszczędzimy dużo czasu przy grillu i będziemy pewni, że mięso dopiecze się w środku a nie spiecze z zewnątrz.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zjadłabym kawałek...eh....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ten obiadek przypasowalby mojemu mezowi :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ale by się zjadło, przy następnej okazji sama spróbuję zrobić
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Palce lizać:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    :)))Smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !