Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka gotowana w mięcie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka 400 gram
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka gotowana w mięcie

Wątróbkę czyścimy, moczymy i gotujemy do miękkości. W międzyczasie doprawiamy ją solą , pieprzem i dodajemy listki świeżej mięty. Po ugotowaniu wątróbkę podajemy z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JaPaqc 19.07.2012 21:15
fajne połączenie
Anna169Hosz 09.06.2012 17:11
Interesujące zestawienie muszę wypróbować.
Norgiusz 19.04.2012 07:20
ciekawa propozycja:)
halina17 02.01.2012 17:49
jeszcze takiej nie robiłam
cooleczka 01.12.2011 18:22
bardzo ciekawy przepis :)
Dorian 26.10.2011 10:09
aromat zapewne super
AgaS10 11.10.2011 10:31
oryginalnie:)
Wacław 06.10.2011 08:47
fajny przepis
1j1o1l1a1 30.09.2011 17:38
gotowanej wątróbki nie jadłam:) zawsze smażoną...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak