Składniki:
mięso wieprzowe bez kości | 1 kg |
cebula | 1 szt |
pomidory | 4 szt |
ziemniaki | 1 kg |
fasolka szaragowa | 20 dag |
smalec | 3 łyżki |
ketchup | 3-4 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka | 3 szt |
mięso wieprzowe bez kości | 1 kg |
cebula | 1 szt |
pomidory | 4 szt |
ziemniaki | 1 kg |
fasolka szaragowa | 20 dag |
smalec | 3 łyżki |
ketchup | 3-4 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: