Sposób przygotowania

Papryczkę bardzo drobno posiekać. Ogórka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Ser przemleć w maszynce, włożyć do miski, wlać śmietanę i dokładnie utrzeć. Tuńczyka osączyć z zalewy, dodać do sera i rozetrzeć. Następnie dodać startego na tarce ogórka, posiekaną papryczkę, natkę pietruszki, szczypiorek. Przyprawić do smaku pieprzem ziołowym i solą, dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Pyszna pasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !