Sposób przygotowania

Masło utrzeć z sokiem i skórką z cytryny, doprawić solą i pieprzem czarnym mielonym Prymat. Posmarować kromki chleba. Na chlebie rozłożyć łososia, posmarować chrzanem i przybrać koperkiem. Kromki chleba przekroić na pół lub na cztery części.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Żeby to zjeść na śniadanie trzeba być Norwegem.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    dość wyszukana kanapka
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wyśmienity przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kacha54321

    nie trzeba być Norwegiem wystarczy być smakoszem łososia:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Bardzo lubię zestawienie smaku wędzonego łososia i chrzanu
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    łosoś jest pyszny...szczególnie wędzony:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta-25

    uwielbiam łososia :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa36

    wyprubuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !